Ieder mens is uniek. Op gebied van ideeën, wensen en ervaringen. Maar ook op gebied van lichaamsmaten. Daarom kopen we allemaal onze kleding en schoenen op maat. Hoe vreemd is het dan eigenlijk, dat we wel allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten?

Wij zijn met de Toonkamer wonen & interieur een samenwerking aan gegaan met Fitform: https://www.fitform.nl/

Fitform, is dé specialist in relaxfauteuils en sta-opstoelen op maat!

Zij ontwikkelen en vervaardigen comfortabele, eigentijdse relaxfauteuils en sta-opstoelen met veel instel- en verstelmogelijkheden. De beste fauteuils van België en Nederland, die voldoen aan alle eisen voor ergonomisch gezond zitten.
Deze fauteuils zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen met een 10 jaar Garantie Waarborg. Fitform levert écht maatwerk, tot op de centimeter nauwkeurig.
Naast de vele tevreden gebruikers, Fitform-dealers en instellingen wordt Fitform ook van harte aanbevolen door de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten NVRR De Wervelkolom en door Aktion Gesunder Rücken uit Bremervörde Duitsland.

Kom langs voor deskundig zitadvies, gratis opmeting en ervaar hoe het is om echt goed te zitten!

Heeft u geen vervoer? Indien gewenst komen wij u geheel vrijblijvend ophalen en brengen u thuis. Bel ons voor een afspraak.