Per 01-03-2021 zijn wij verhuisd naar de Koning Leopoldlaan 197 in Lommel. Waar ook De Bever Deco is gevestigd.

Op deze wijze kunnen we de sterke punten van deze twee bedrijven combineren. Wij als De Toonkamer voor het stijlvol, tijdloos en modern landelijk interieur. De Bever Deco, het vertrouwde adres (reeds > 50 jaar) voor schildermaterialen, behang, vloeren, gordijnen en zonwering.

Door de bundeling van kennis willen we inspelen op de behoefte van de consument. Het ontzorgen!

Advies voor het complete interieur gaven we al, nu kunnen we dit uitbreiden met kleuradvies, behang en gordijnen. En dat alles onder één dak. In De Toonkamer willen we onze opstellingen dan ook presenteren zoals het erbij de consument thuis uit kan zien.

Beide bedrijven blijven zelfstandig. Dus bij De Bever blijft men terecht kunnen voor de deco (behang, verf tot gordijn). En bij De Toonkamer ook voor alleen een lamp, fauteuil of zetel. We gaan alleen samen net dat stapje extra zetten om de klant te ontzorgen.

Voor degene die het zelf uit wil voeren kunnen we een mooi plan maken, al dan niet in samenwerking met een interieurstyliste. Maar in samenwerking met De Bever kunnen we ook de werken en inrichting voor de klant uit laten voeren.

Mocht u interesse hebben in een voorstel van ons, neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.